Deze tweede sessie gaat over het onderwerp ‘invulling van de PE-verplichting’. Wat is de ervaring met het nieuwe PE-systeem en welke behoefte is er bij vrouwen die werkzaam zijn als accountant in business, overheids- of intern accountant? Jullie input is zeer gewenst!

“Vanuit de community vinden we het belangrijk elkaar te kennen en kennis uit te wisselen. Tijdens de vorige meeting werd duidelijk dat er meer behoefte is dan een eenmalige meeting. Daarom komen we 17 juni weer online bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Vanuit de community willen we graag duidelijker krijgen waar behoefte aan is. Ook besteden we aandacht aan het onderwerp PE-verplichting.” 

Martina Sarris en Martine Cranendonk, ambassadeurs community Women leadership

Martina Sarris

Ambassadeur community Women Leadership

Martina werkt als accountant bij Novak en ondersteunt diverse accountantsorganisaties met kwaliteit, kwaliteitssystemen en educatie. Voor de ontwikkeling van ons vak draagt ze actief bij aan het opleiden van toekomstige accountants. Dat doet ze onder andere als bestuursvoorzitter bij het Stagebestuur van het NBA Stagebureau, als examinator voor de praktijkopleiding MKB en als docente bij verschillende onderwijsinstellingen.

Martine Cranendonk

Ambassadeur community Women Leadership

Martine werkt als zelfstandig adviseur en mentor. Ze adviseert op het gebied van kwaliteitssystemen en AVG. Martine vindt de opleiding van nieuwe accountants belangrijk, daarom begeleidt ze referaattrajecten in de praktijkopleiding tot accountant. Daarnaast is Martine mentor in persoonlijke ontwikkeling van (aankomend) accountants. Martine is ervan overtuigd dat een vrouw alles kan bereiken en is daarom ambassadeur bij Women Leadership.