Wat levert deze workshop je op?

Na deze training beschik je over de vaardigheden om:

  • Financiële informatie helder en overtuigend over te brengen, ook aan niet-financiële professionals.
  • Jouw advies krachtig te presenteren, zodat je klanten en leidinggevenden écht bereikt.
  • Effectief te reageren op kritische vragen, bijvoorbeeld in klantgesprekken of vergaderingen.
  • Jezelf en je cijfers op zo'n manier neer te zetten dat je vertrouwen krijgt van stakeholders.

Met deze vaardigheden zul je als accountant beter in staat zijn om complexe financiële gegevens niet alleen te begrijpen, maar ook over te brengen op een manier die jouw klanten en collega's aanzet tot actie.

Donatello Piras is de trainer bij uitstek voor mondelinge communicatie, argumenteren, debatteren, pitchen en mediatraining. Zijn meerwaarde ligt in zijn wekelijkse podiumoptredens en mediaverschijningen, wat ervoor zorgt dat hij niet alleen theoretische kennis heeft, maar ook praktische inzichten uit de eerste hand deelt. Zijn aanpak is inspirerend en interactief, waardoor hij je helpt om direct sterker te worden in jouw communicatie en presentatie.

De Kwartiermakers Accountancy hebben de volgende oproep gedaan: ''Young profs praat meer mee over zaken in de sector, laat meer van je horen en debateer mee''.  Om jullie hierbij te helpen organiseren wij op maandag 21 oktober 2024 deze debatworkshop bij de NBA in Hoofddorp. Kom ook en geniet van een mooie avond vol kennis, inspiratie en netwerken.

Over de trainer

Donatello Piras

Donatello Piras is een expert op het gebied van overtuigingskracht, met ruime ervaring in het coachen van topmanagers, politici en professionals. Hij heeft gewerkt met diverse organisaties, van lokale besturen en de Tweede Kamer tot instellingen zoals de Orde van Advocaten en Campus Den Haag. Als specialist in overtuigingstechnieken helpt hij bedrijven, politici en ondernemers bij het versterken van hun verhaal en het strategisch voorbereiden van mediaoptredens. Donatello is hoofddocent aan het Nederlands Debat Instituut en gastdocent, en adviseert al jaren gemeenteraden in communicatie en debatvaardigheden.

Programma

16.00 uur               Ontvangst en registratie
16.30-17.30 uur     Debattraining
17.30-18.10 uur      Diner en stellingen bedenken voor debat
18.15 uur                Aanvang debat
19.15-19.30 uur      Einde debat, wrap up met de belangrijkste tips