NBA LIO (samen met NOREA) heeft het Volwassenheidsmodel Informatiebeveiliging recent geactualiseerd. Dit model helpt internal auditors om de effectiviteit van informatiebeveiliging in hun organisatie in kaart te brengen en continu te evalueren.
Versie 3.0 van het model heeft als doel organisaties te ondersteunen bij het meten, bepalen en verbeteren van de informatiebeveiliging; dit is namelijk een belangrijke pijler in de interne beheersing van organisaties. 

De actualisatie van het model is voor het bestuur van de NBA LIO ledengroep en de IIA PAS Commissie een goede aanleiding om samen een mooie, innovatieve en bovendien gratis bijeenkomst te organiseren voor hun achterban. Tijdens deze bijeenkomst staat het Volwassenheidsmodel centraal en zal het geactualiseerde model en de toepassing daarvan in de praktijk aan kleine internal audit afdelingen worden gepresenteerd. Dit vanuit de rol van de Chief Information Security Officer (CISO) en die van Internal Audit.

Zusterorganisaties IIA, NBA en NOREA willen met dit geactualiseerde model graag alle internal auditors in Nederland bereiken.

Programma

  • 13.30 uur - inloop
  • 14.00 uur - start 
  • 15.45 uur - pauze
  • 17.00 uur - afsluiting en borrel

Datum

Woensdag 25 september 2024

Locatie

Instituut van Internal Auditors (IIA) Nederland
Burgemeester Stramanweg 105F, Amsterdam 

Doelgroep

Internal auditors werkzaam op een kleine internal auditafdeling

Aantal deelnemers

Maximaal 40 deelnemers