Opzet programma

De bijeenkomst start met een rondleiding door het stadion van FC Utrecht en daarna wordt er samen gegeten.

Na de gezamenlijke maaltijd vertelt Bas Stolwijk ons alles over de financiële - en fiscale begeleiding van topsporters en organisaties in de sport. Bas is accountant en eigenaar van het label Sportaccountant. Sportaccountant is een niche binnen de accountancy en verzorgt de financiële - en fiscale begeleiding van topsporters en organisaties in de sport. Zo vlak na de Olympische Spelen geeft hij een inkijk in de begeleiding van topsporters en de belangrijke rol van de accountant daarbij. 

Daarna blikken Dolf Segaar en Wouter Ravensbergen terug op de roerige tijden van de afgelopen twee jaar bij Vitesse. Het zal niemand zijn ontgaan dat Vitesse veel in het nieuws is geweest. Dolf en Wouter plaatsen de gebeurtenissen bij de Arnhemse voetbalclub vanuit hun achtergrond in perspectief.

Dolf Segaar heeft meer dan drie decennia ervaring als advocaat voor cliënten in de sportbranche. Na zijn dienstverband bij CMS is hij sinds juli 2021 werkzaam als zelfstandig advocaat onder de naam Segaar Law.

Wouter Ravensbergen is RA en RC en was van 2010 tot 2015 toezichthouder op bureau licentiezaken van de KNVB. Sinds november 2020 voert hij als zelfstandige opdrachten uit bij betaald voetbalorganisaties.

Kortom, een interessante bijeenkomst voor sportliefhebbers!

Het programma

15:30 uur        Ontvangst
16.00 uur        Rondleiding
17:30 uur        Eenvoudig buffet (soep, broodjes, wraps en quiche)
18:30 uur        Inhoudelijke presentaties
20:30 uur       Afsluiting met een drankje

Tweede bijeenkomst in een reeks

“Een fijne sfeer en goede interactie met elkaar.”

Dit is de tweede bijeenkomst die gezamenlijk wordt georganiseerd door een regiocommunity en de community Young Profs. Insteek is het aantal jongeren dat deelneemt aan regio-bijeenkomsten te verhogen en jong en oud samen te brengen. De eerste in Oost werd door de deelnemers erg gewaardeerd.