Waarom dit webinar?

Met dit webinar brengt de NBA de nieuwe NBA Handreiking 1153 [link] onder de aandacht. Tijdens het webinar geeft het betrokken projectteam een inhoudelijke presentatie en gaat het in op vragen over de inhoud van de handreiking. Ook is er voldoende ruimte voor discussie. Deze inhoudelijke discussie over frauderisicoanalyse kan alvast behulpzaam zijn bij de voorbereiding en uitvoering van de risicoanalyses in het kader van de aankomende controles van de jaarrekeningen 2024.

Het programma

In het webinar legt het projectteam uit wat van de controlerende accountant verwacht wordt bij het maken van goede frauderisicoanalyse. Hierbij gaat zij in op de verschillende stappen in de handreiking, zoals de bedrijfsverkenning, het identificeren en evalueren van frauderisicofactoren en het inschatten en specifiek maken van de veronderstelde en onderkende frauderisico’s. Ook gaan deelnemers met elkaar in gesprek over de verdiepende onderwerpen in de handreiking en geeft het team antwoord op de belangrijkste inhoudelijke vragen over de frauderisicoanalyse.

Kortom: een must voor alle controlerend accountants.  

Vragen of dilemma's bespreken? 

Op het aanmeldformulier kun je op voorhand ook alvast je dilemma’s en vragen doorgeven, zodat we deze tijdens het webinar kunnen bespreken.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over dit webinar? Neem dan contact op met Marianne van Kimmenade (themaregisseur fraude) via m.vanKimmenade@nba.nl