Mireille Ollivieira is keynotespreker, leiderschapstrainer en gecertificeerd Deep Democracy Instructeur. Ze is een no-nonsense communicatiewetenschapper die bestuurders, leiders en groepen faciliteert en traint op conflict en inclusieve besluitvorming met besef van macht. Haar wens is leiders te versterken: je moet het wel zelf doen maar hoeft het niet alleen te doen. Mireille is door de beroepsvereniging van trainers in Nederland uitgeroepen tot de beste trainer van 2022 én 2023.

Namens de ambassadeurs van deze community nodigen we je van harte uit om bij dit event aanwezig te zijn:

"Anderen zien vaak de potentie die jij niet in jezelf ziet! Durf in jezelf te geloven en zeg nooit “Nee” tegen een aanbod. Fouten maken op weg naar groei, is ook groei! Leer met deze masterclass jouw grenzen te verleggen en uit de comfortzone te stappen om doelgericht te groeien naar jouw top!"

-    Marjorie Winter, Ruth Sival-Groenveld en Amanda Büthker (ambassadeurs community Women Leadership)

Bereikbaarheid

De locatie is wat lastiger te bereiken met het OV. Mocht je een rit zoeken, plaats je verzoek dan in de community Women Leadership: we vinden zeker een oplossing!

Vanuit de community Women Leadership is er een sterke ambitie om haar events inclusief te laten zijn en voor alle genders interessant! Dus wees welkom!

Ambassadeurs

Marjorie Winter AA

Director/ MBM Accountancy

Amanda Büthker AA

Opdrachtmanager Accountancy & Advies bij HLB Witlox Van den Boomen

Ruth Sival-Groeneveld

Voorzitter Stichting Women's Gathering Foundation