Hoe heb je besloten accountant te worden? Was er een doorslaggevend moment?
“Ik begon na de middelbare school met een studie laboratoriumonderzoek. Alhoewel de opleiding best leuk was, miste ik wel de financiële en zakelijke kant waarin ik altijd al interesse had. Na een tip van de financieel adviseur van mijn vader ben ik accountancy gaan studeren. Vanaf dag 1 wist ik het zeker, ik word accountant.”

Hoe is het voor jou om de beroepseed af te leggen?
|“Een trots moment waarbij ik terugkijk op een leuke en leerzame ontwikkeling die ik heb doorgemaakt tot accountant. Daarnaast voelde ik mij trots om de beroepseed af te leggen met mijn vriendin en familie.”

Waar werk je en wat is je functie daar?
‘Ik werk bij Kleyn Group, wereldwijd één van de grootste onafhankelijke handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen, als controller/ compliance manager.”

Wat maakt het bijzonder om daar te werken?
“De variatie in mijn werkzaamheden maakt het werk leerzaam en leuk. Geen dag is hetzelfde bij Kleyn. Ik kan mijn analytisch- en probleemoplossend vermogen goed toe passen en aanduiden binnen de organisatie. Dat geeft meerwaarde voor mij zelf en Kleyn.”

Heb je een specialisatie of zijn er thema’s waarin je je bijzonder interesseert?
“Opkomend thema binnen de regelgeving is CSRD, oftewel duurzaamheidsverslaggeving. Een interessant thema waaraan ik komende jaren invulling zal geven. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de nieuwe aankomende accountants enthousiast blijven en geef ik ook les aan Nyenrode.”

Wat is je leeftijd?
“Ik ben 30 jaar. “

Wat zie je jezelf over tien jaar doen?
“Op dit moment sta ik met volle ambitie en energie in het leven. Ik vind het leuk waarmee ik bezig ben en ik wil dit over tien jaar nog steeds kunnen zeggen.”