Hoe heb je besloten accountant te worden? Was er een doorslaggevend moment? 
"Dit heb ik eerlijk gezegd nooit van kleins af aan gepland; om bewust accountant te worden. Mijn eerste droom was archeoloog worden! Dit lag achteraf gezien wel in lijn met mijn accountancyloopbaan, omdat ik toch wel van het 'detail opsporen' ben en niet bang ben om mijn 'mouwen hiervoor op te stropen'.
Mijn accountancyavontuur begon dus eigenlijk tijdens mijn bacheloropleiding Bedrijfseconomie. Ik ben, zoals velen in mijn directe omgeving zullen beamen, een studiebol van nature. Ik kreeg dus ook vaak te horen: 'Sinds ik jou ken studeer jij!' Ik aanvaarde dat als een compliment, uiteraard. Enfin, ongeveer tegen mijn laatste jaar van mijn bacheloropleiding ging ik, zoals elke brave economiestudent, op pad in mijn zoektocht naar een stageplek om mijn bachelorscriptie te schrijven. Voor mijn geluk was mijn externe verslaggeving-docent (ook registeraccountant), die zijn eigen accountantskantoor had, toevallig op zoek naar een stagiaire die kon meehelpen met de boekhouding voor zijn klanten. Ik kon meteen aan de slag. Daarnaast zou ik werken aan mijn scriptie welke was gericht op het in kaart brengen van de internebeheersingsystemen voor één van zijn klanten. Een droom om accountant te worden manifesteerde zich toen."

Hoe is het voor jou om de beroepseed af te leggen?
"Ik zie dit, zoals ongetwijfeld vele collega accountants, als een eer om de maatschappij te kunnen dienen. Voor mij was dit ook de kroon op mijn harde werk van vele jaren. Ik woon en werk momenteel op Curaçao en vond de eedaflegging een dermate belangrijk moment om samen met mijn geliefden fysiek aanwezig te zijn bij de NBA voor de diploma-uitreiking en het afleggen van de beroepseed."

Waar werk je en wat is je functie daar?
"Ik werk bij Deloitte als junior manager."

Wat maakt het bijzonder om daar te werken?
"Bij Deloitte heb ik de mogelijkheid om verschillende soorten gerenommeerde klanten te bedienen in zowel het Caraïbisch gebied als in Europa."

Heb je een specialisatie of zijn er thema's waar je je bijzonder in interesseert?
"De wereld om ons heen is drastisch aan het veranderen door AI en sustainability-vraagstukken en dit zal de nodige impact hebben op de maatschappij waarin wij leven, ons vak en onszelf als accountants. Vandaar dat deze twee onderwerpen mij bijzonder interesseren."

Wat is je leeftijd?
"Ik ben 35 jaar."

Wat zie je jezelf over tien jaar doen?
"De afgelopen jaren deed ik ontzettend veel ervaring op voor wat betreft het plannen en ook uiteraard vooruitplannen. Een wijze les daarbij is: doe het vooral, maar klamp je daar niet aan vast. Sta open en wees flexibel voor de mooie kansen die zich ook kunnen voordoen buiten je planning. Je kan positief verrast worden!
Voor iemand als ik, die altijd wel nieuwsgierig en leergierig is, sluit ik niet uit dat ik binnenkort weer een nieuwe uitdaging aanga voor wat betreft mijn academische aspiraties. Ik blijf graag leren en ontwikkelen en speel in op de kansen die op mijn pad komen."